Bent u op zoek naar een betrouwbaar, veelzijdig en betaalbaar laad- en lossysteem voor uw bedrijfspand? Dan bent u bij Attracco aan het juiste adres. Sinds 2009 bedienen wij de Europese logistieke markt met de ontwikkeling, productie en montage van hoogwaardige laad- en lossystemen.

Wij ontwikkelen en leveren voor u alles op het gebied dock equipment:

  • Dockshelters
  • Docklevellers
  • Alle mogelijke onderdelen en toebehoren

Kosten efficiency

Attracco levert een complete range aan producten op het gebied van laad- en lossystemen, van dockshelter tot dockleveller en alles wat daarbij komt kijken. Door de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen, zijn wij in staat kostenefficiënte oplossingen te realiseren. Dit maakt Attracco tot een betrouwbare partner voor de lange termijn.

Gecertificeerde producten

Onze producten voldoen aan alle Europese bedrijfsnormen en veiligheidsvoorschriften. Zo worden alle producten en services geleverd volgens Europees geldende EN-normen en machinerichtlijnen, en voorzien van CE-markering. Onze docklevellers zijn op belastbaarheid getest en goed bevonden volgens de overeenkomstige bepalingen van de TüV, DIN-norm EN 1398.2009-07. Bovendien voldoen wij nu reeds aan de toekomstige normen van het European Committee for Standardisation (CEN).

Advies op maat

Attracco beschikt over vele jaren ervaring in de logistieke branche. Daarmee zijn wij uitstekend in staat u van een betrouwbaar advies te voorzien. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe logistieke inrichting als bij het opstellen van een duurzaam onderhoudsplan. Wij denken graag me u mee om de voor uw bedrijf meest passende logistieke oplossing te realiseren.

Service en onderhoud

Wij voorzien onze klanten van:

  • innovatieve ontwikkelingen
  • gecertificeerde producten
  • deskundig advies
  • uitstekende service
  • strakke planning

Ook voor het onderhoud van uw logistieke systeem kunt u bij ons terecht. Zo kunt u het periodiek onderhoud aan uw dockshelters en docklevellers aan ons uitbesteden, ook als dit een ander betreft.

Neem contact op

U vindt Attracco in het Brabantse Budel, onder de rook van Eindhoven. Voor een advies op maat kunt u altijd bij ons terecht. Eén telefoontje is voldoende.

Neem direct contact op