Attracco is expert op het gebied van dock equipment. Wij ontwikkelen, leveren en onderhouden een complete lijn aan laaddocks, shelters, stootblokken en alle aanverwante producten. Onze productlijn bestaat daarnaast uit mobiele laadbruggen, heftafels, wielgeleiders, verkeerslichten en onderdelen van verschillende merken. Wij stellen onze expertise in dock equipment op verschillende manieren beschikbaar aan onze klanten.

Ontwikkeling dock equipment

Bij de ontwikkeling van onze productlijn volgen wij de ontwikkelingen in de logistiek op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat u onze producten steeds kunt blijven combineren met de actuele transportmiddelen. Bovendien houden wij rekening met de geldende eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Montage dock equipment 

Dankzij het praktische ontwerp van onze laad-los-systemen is de installatie ervan eenvoudig. Zo eenvoudig dat u het makkelijk zelf kunt. Alle onderdelen zijn voorzien van de benodigde aansluitingen en toebehoren. Onze experts zijn graag bereid u te voorzien van praktische aanwijzingen. Zo kunt u de montage van uw dock equipment eenvoudig in eigen beheer nemen. In combinatie met onze aantrekkelijke prijzen levert u een aanzienlijke besparing op.

Onderhoud dock equipment

Ook de beste laaddocks, shelters en levellers hebben onderhoud nodig. Attracco helpt u graag om uw dock equipment in de best mogelijke conditie te houden. Dit doen wij door het onderhoud voor u te verzorgen of u instructies te geven waarmee u het onderhoud zelf kunt uitvoeren. Onze bedrijfsvoering is erop gericht u tegen de laagst mogelijke kosten van bruikbare dock equipment te voorzien.

Uit het totaalplaatje blijkt onze expertise in dock equipment. Attracco biedt voor elke laad/los situatie een passend antwoord: 

  • Zowel voor grote distributiecentra als kleine magazijnen
  • Voor het laden en lossen van zowel vrachtwagens als bestelwagens
  • Ongeacht de aard van de goederen die u afhandelt (kostbaar, kwetsbaar, etc.)

Maak uw keuze uit ons productaanbod of neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat.