Mechanische Shelter PMV

Er zit veel verschil in laad- en los afmetingen van de diverse magazijnen waardoor er vrije ruimtes ontstaan tussen de vrachtwagen en het gebouw die we zo efficiënt mogelijk moeten afdichten, rekening houdend met de stijgende energiekosten. De voorste- en achterste frames van de dock shelter bestaan uit sterk geanonimiseerd aluminiumprofielen die met elkaar zijn verbonden door scharnierende armen. Het 3mm dikke, heavy-duty PVC zeildoek is gemonteerd op het flexibele frame.

Door het pop-up-dak en het parallelle koppeling systeem wijkt de arm bij verkeerd aanrijdende voertuigen omhoog en naar achteren, zodat zelfs als vrachtwagens niet precies aankoppelen, het laadperron van de shelter niet beschadigd wordt.

De voorzijde van het dock shelter is voorzien van een lichtgevende strip, wat de aankoppeling vergemakkelijkt.

Het regenwater wordt zijdelings omgeleid via een geïntegreerde goot. De top flap wordt in de standaard uitvoering met een hoekslot voorzien.

Tegen meerprijs is een shelter leverbaar met gedeeltelijke lamellen of volledig voorzien van lamellen.

De shelter wordt in 3 voor gemonteerde delen geleverd en kan hierdoor met geringe inspanning aan de gevel bevestigd worden. Grote voordeel is dat dit een kosten- en tijds besparende werkwijze is.

We kunnen alle afmetingen maken zowel 600 diep als 900 diep

Neem contact op
Prijs op aanvraag
  • Veilig en professioneel laden en lossen
  • Snel en betrouwbaar
  • Levering binnen een dag