DockshelterMeer informatie

Kies de dockshelter die bij uw transport past

Met een dockshelter zorgt u voor een perfecte aansluiting van het vrachtvoertuig op het laadstation. Ook wanneer dit voertuigen van verschillende afmetingen zijn. Er zijn verschillende soorten dockshelters leverbaar: voor elke situatie een passende oplossing.

Het gebruik van een dockshelter heeft een aantal voordelen:

  • bescherming van de goederen
  • energiebesparing
  • arbeidsomstandigheden

Bescherming van de goederen: Door middel van flappen of luchtkussens wordt een  perfecte aansluiting van het vrachtvoertuig op het laad- en los dock gerealiseerd. De te verladen goederen worden zo optimaal beschermd tegen vocht, regen en wind.

Energiebesparing: De shelter maakt het mogelijk dat vrachtwagens naadloos kunnen aandocken. Bij een geconditioneerde ruimte en goederen waarbij hoge eisen worden gesteld aan hygiëne en veiligheid, kunt u kiezen voor een opblaasbare shelter. Zo voorkomt u onnodig energieverlies en dus onnodige extra kosten.

Arbeidsomstandigheden: Het dockshelter draagt bij aan een goede werkomstandigheden tijdens het laden en lossen. Uw medewerkers worden niet onnodig blootgesteld aan zaken als tocht, regen, wind en temperatuurverschillen.

Gebruiksvriendelijk

Onze dockshelters zijn zo ontworpen dat ze het aandocken eenvoudiger maken. Hierdoor is de kans op schade aan pand of voertuig minimaal. Zo zijn onze shelters voorzien van zichtstroken en uitgerust met extreem belastbare zeilen. De shelter is bovendien flexibel waardoor een perfecte aansluiting op het vrachtvoertuig ontstaat.

Eenvoudige montage

De dockshelter wordt in drie delen voor gemonteerd geleverd, en kan met geringe inspanningen aan de gevel worden bevestigd. Dit levert u niet alleen een aanzienlijke besparing in de bouwkosten, maar ook een grote tijdbesparing op.

Verschillende uitvoeringen

In onze productlijn vindt u verschillende typen dockshelters, onder andere mechanische shelter, shelters voor nis-montage en opblaasbare dockshelters. Door de keuze van de voor uw situatie meest passende uitvoering, in combinatie met de juiste accessoires, beschikt u zo over optimale dock equipment waar u jaren mee vooruit kunt.

{{loader}}

{{product.n}}

{{product.n}}

{{product.f1}}
Bekijk

Er zijn geen producten binnen deze categorie beschikbaar.