OnderdelenMeer informatie

De productlijn van Attracco biedt geavanceerde oplossingen voor elke laad-los-situatie. Uit ons brede assortiment kiest u het dock equipment dat past bij uw situatie. Wij presenteren u graag enkele aanvullende producten waarmee u het laaddock volledig naar uw eigen wens kunt inrichten:

Mini dock

Deze mini leveller wordt met de hand bediend en is vooral geschikt voor het laden en lossen van voertuigen waarvan de laadvloerhoogte minimaal van het laadpunt afwijkt. Ideaal als u identieke vrachtvoertuigen moet laden en lossen. Het mini dock kan eenvoudig in bestaande verladingsituaties worden geïmplementeerd.

De brug van het mini dock wordt mechanisch aangestuurd door middel van een gasdrukveer en kan probleemloos door één persoon worden bediend. Bij het opheffen van het plateau wordt de klap lip automatisch in de bovenste stand uitklapt en vervolgens op de trucklaadvloer neergelaten. Tijdens het laad- en losproces volgt de leveller de hoogtebewegingen van de vrachtwagen.

Dock verlichting

Binnen onze dock equipment onderscheiden wij twee soorten dock verlichting:

  • Laadverlichting
  • Verkeerslichten

Laadverlichting heeft als doel het laden en lossen van onverlichte containers veiliger en eenvoudiger te maken. Zowel de trucklaadvloer als de laad-/loszone worden optimaal verlicht. Keuze uit een energiezuinige lamp (20 W) en een halogeenstraler (300 W).

Een andere vorm van dock verlichting zijn onze verkeerslichten. Hiermee kan op eenvoudige wijze de veiligheid op het laadpunt worden verhoogd. Het verkeerslicht functioneert bovendien als hulpmiddel voor de chauffeur bij het rangeren en aandocken. De installatie signaleert de afstand tot het laadperron / de leveller. Schade aan voertuigen, gevels en aandockpunten wordt op deze manier voorkomen.

Dockhuis

Een dockhuis vormt samen met het voorzetdock en de dockshelter een compleet laad- en los systeem. Het dockhuis omvat alle benodigde componenten die een laadstation nodig heeft. De ombouw wordt aan de buitenzijde tegen het bedrijfspand geplaatst, direct vóór de deuropening.

Het gebruik van dergelijke voorzetsluizen vergroot de bruikbare oppervlak in het magazijn en maakt bovendien een effectieve thermische scheiding mogelijk.

Afdichtkussen dockshelter

Bij het aandocken op een mechanisch dockshelter ontstaan aan weerszijde van het voertuig open ruimtes. Om ongewenste luchtstroom te voorkomen dienen deze zo efficiënt mogelijk afgedicht te worden. Hiervoor dienen onze zijafdichtingskussens. Door gebruik van deze afdichtkussens worden de te verladen goederen beschermd tegen tocht, regen en wind.

Maatwerk in dock equipment

Met de keuze van het juiste dock equipment creëert u een optimale logistieke setting voor uw bedrijf. Voor elke situatie kan een passende oplossing worden samengesteld uit ons brede assortiment. Bepaal uw keuze in onze webshop of bel voor een vrijblijvend advies.

{{loader}}

{{product.n}}
{{product.dp.replace('&euro','€').replace(';','')}} {{product.pf.replace('€','€').replace(';','')}} per stuk

{{product.n}}

{{product.f1}}
Bekijk

Er zijn geen producten binnen deze categorie beschikbaar.