Industriedeuren bieden veilige en efficiënte toegang op plekken waar machines, materialen en mensen snel van A naar B moeten kunnen. Onder industriedeuren vallen overheaddeuren, roldeuren, speedgates, brandschuifdeuren en laaddocks. Bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie spelen kennis, maatwerk en aandacht voor veiligheid en duurzaamheid een grote rol.

En heeft u een storing aan een deur of laaddock? U kunt 24/7 bij ons terecht voor merkonafhankelijke service in heel Nederland! (o.a. Crawford, Assa Abloy, Rite Hite, Novoferm, Hörmann en Alsta Nassau deuren). Bel ons direct op 085-3037495.

Overheaddeuren

Overheaddeuren, ook sectionaaldeuren genoemd, worden voornamelijk toegepast in buitengevels. Het materiaal van overheaddeuren is flexibel, waterafstotend en zeer goed geïsoleerd. Wij bieden een groot assortiment aan overheaddeuren die in diverse uitvoeringen en kleuren geleverd kunnen worden.
Meer over overheaddeuren

Roldeuren

Roldeuren zijn praktisch, voordelig, nemen weinig ruimte in en zijn eenvoudig te installeren. Onze roldeuren worden vervaardigd van robuust staal en aluminium waardoor ze een lange levensduur hebben en kunnen in alle maten geleverd worden. Naast de standaard roldeuren kunt u bij ons ook terecht voor snelroldeuren en brandroldeuren.
Meer over roldeuren

Speedgates

Heeft u behoefte aan een zeer snelle en veilige toegangspoort? Onze speedgates zijn 10 keer sneller dan een normale draaipoort en combineren betrouwbaarheid met design. De robuuste opvouwbare poorten werken geruisloos en bieden de ultieme veiligheid zonder verlies van gebruiksgemak.

Brandschuifdeuren

Brandschuifdeuren bestaan uit een stalen hangende schuifdeur in een solide bovenloop schuifrail. Een brandschuifdeur staat open en schuift automatisch dicht bij brand of stroomuitval. In geval van brand creëren de branddeuren een veilige vluchtroute voor aanwezig personeel. Ook kunnen brandschuifdeuren een bedrijfsruimte in compartimenten opdelen waardoor de verspreiding van een brand beperkt wordt. Brandschuifdeuren zijn te verkrijgen in verschillende niveaus van 30 tot 180 minuten durende brandwering.

Laaddocks

Laaddocks zorgen ervoor dat containers en vrachtwagens vanaf de achterkant geladen of gelost kunnen worden. De opening tussen vrachtwagen en laadperron wordt overbrugd en hoogteverschillen worden gecompenseerd. Een laaddock bestaat uit een dock shelter en een dock leveller, standaard in 6 tons of 10 tons uitvoering (andere draagvermogens op aanvraag mogelijk). Door gebruik te maken van een laaddock verkleint u de kans op schade of ongevallen aanzienlijk.

Waarom Attracco?

  •   Altijd bereikbaar: wij staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar
  •   Deskundige servicemonteurs
  •   Kennis van alle soorten industriedeuren
  •   Vele onderdelen op voorraad
  •   Merk onafhankelijke service
  •   Vrijblijvend deskundig advies
Neem contact op
Prijs op aanvraag
  • Altijd bereikbaar; 24u, 7 dagen per week
  • Merk onafhankelijk, Vrijblijvend advies
  • Snelle en professionele dienstverlening
  • Deskundige servicemonteurs